fbpx

Bli klar til årets grillsesong

grill forkle håndkle grilltilbehør

  Klar, ferdig, grill!

Vi har nå kommet i gang med april, våren er på sitt høyeste og forhåpentligvis kommer måneden til å by på mange fine, solrike vårdager med fuglesang og duften av blomster. Hva er da bedre enn å tenne på grillen og hygge seg med familie og venner ute på terrassen?

gryteunderlag håndkle grill sommer vår forkle sy

Gjør grillen klar

Etter en lang vinter der grillen har stått ubrukt hos de fleste, har den sikkert behov for en rask oppfriskning. Hjemme hos meg står grillen ute på terrassen, og det får den lov til å gjøre året rundt. Den har et deksel over seg som beskytter mot vind og regn, men jeg er sikker på at den likevel vil trenge å bli pusset opp og gjort klar til grillsesongen. Det samme gjelder grillutstyret. De tidligere sesongene har jeg brukt håndkle, gryteunderlag og lignende fra kjøkkenet, men i år kunne jeg godt tenke meg et komplett sett som kun brukes ute ved grillen.


Isteden for å gå ut å kjøpe nytt er det utrolig lett å sy sitt eget forkle, gryteunderlag, grillhansker og håndklær. Samtidig er det mye morsommere å gå grillsesongen i møte med nytt utstyr, som i tillegg er hjemmelaget og du kan sy grillutstyret i de materialer og farger du selv foretrekker. Vi har laget noen eksempler til inspirasjon. Her viser vi eksempler på et quiltet gryteunderlag i jeansstoff, et stripete håndkle med hempe slik at du kan ha det hengende ved siden av grillen. Vi har også laget et forkle i mørkebrun skinnimitasjon, der vi har sydd på lommer til tilbehøret og en hempe til hånddukene. Alle disse syprosjektene kan du med fordel lage av stoffrester du har liggende hjemme.

Påske og familiehygge


I år faller påsken i april og det betyr for mange at de skal samle familien til god mat og hygge. Påsken ligger forholdsvis sent i år, så det er stor sjanse for godt vær. Da er det herlig å kunne ta frem grillen, samt ditt nye, hjemmelagde grillutstyr. Stek lammelåret og grønnsakene på grillen mens dine gjester nyter et glass vin på terrassen og ungene leter etter påskeegg i hagen.

Oppskriften på den perfekte grillkveld


Det skal heldigvis ikke mye til å skape en herlig grillkveld med dine nærmeste. Det krever kun få ingredienser:

grillingredienser forkle håndkle grill mat sommer hygge påske

Jeg håper dette vil inspirere deg til å invitere over venner og familie til en hyggelig grillkveld.

Husk å hold et øye med bloggen resten av måneden, da vi under måneden vil publisere syoppskrifter på forkle, gryteunderlag og håndkle. Et bra tips er å følge oss i sosiale medier der vi vil informere dere så fort bloggen er oppdatert. Du finner våre sosiale kanaler lengst ned på denne siden. Jeg ønsker deg en herlig april måned!

De beste hilsener,

Mia

Produkter fra prosjektet

(Visited 305 times, 1 visits today)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.