fbpx

Det lille ekstra til nyttårsmiddagen!

Newyearsmachine

  Det lille ekstra til nyttårsmiddagen!

Det er på tide å legge 2018 bak seg og åpne armene til 2019 – 2019 skal bli et bra år! Mange av oss er opptatt med å planlegge glitrende og glamorøse fester for venner og familie, og undrer over hvordan man kan ta festen til neste nivå. Vi har en ide! Hvorfor ikke overraske alle med unike tekstildekorasjoner, som de også kan ta med seg hjem etter festen som et fint minne.

Brodere unike servietter

Vi fant en type stoff som var perfekt til nyttårsservietter, og bestemte oss for å ta dekoreringen til neste nivå ved å brodere gjestenes navn og korte hilsninger på stoffet. Du finner instruksjoner til hvordan man broderer på et stoff som dette i mitt forrige bloginnlegg. Velg ønsket stoff, tekst og tråd – og broder! Med en bra broderimaskin vil serviettene bli klare på et blunk!

NewYearsEveDIY
Brodere med MC500E
New Years middag broderi

Lag vakre gaver

Brodering er en enkel og bra måte for å lage fine og unike gaver, eller for å personalisere dine klær. Det beste er at du kan gi nytt liv til produktene du allerede har hjemme. Vi fikk litt stoff til overs etter serviettene og kunne derfor gå enda lenger ved å lage et håndkle for å ha rundt champagneflasken. Jo mer, jo bedre – sant? Om du ønsker å bruke håndkleet de kommende årene også, unngå bare å skriv årstall og broder heller fine design, som for eksempel champagneglass eller fyrverkeri.

NewYearsEveSymaskin

The final touch

Når du er ferdig med serviettene og eventuelt håndkleet, er det bare å konsentrere seg på den gode maten og dekoreringen av bordet. Match dekorasjonene med trådfargen du brukte under broderingen, så teksten vil komme frem enda mer. Vi garanterer deg at med disse tipsene, vil nyttårsfesten bli husket i lang tid!

Har du vært på en fest med dekorasjonsdetaljer som dette? Har du selv laget unike tekstildekorasjoner til din fest? Om du prøver tipsene våre over vil vi gjerne se det – så tagg oss gjerne med @janomescandinavia

Vi på Janome Skandinavia ønsker alle et godt nytt år og håper dere får en fin feiring! 🙂

Tiina

Produkter i prosjektet

(Visited 435 times, 1 visits today)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.