fbpx

Ferie ved vannet

pikknikk strandteppe tipi sy

  Ferie ved vannet, på stranden eller på bryggen

Ferie handler om å koble av og fylle på med ny energi. Å ligge på stranden og høre lyden av vannet som skvulper og barna som leker – det kan være en av de mest avkoblende ferieopplevelsene som finnes. Enkelt, billig og godt likt av hele familien. Gjennom å planlegge litt ekstra, kan alle nyte og man er forberedt for dagens hendelser. Det skal legges til rette for bading, lek, mat, klesbytter, solbeskyttelse og hvile.

Sy et telt i stoff – et Tipitelt

Sy deg et Tipitet slik at du får et lekerom, solbeskyttelse, en hvileplass og et omkledningsrom? – alt i ett. Et Tipitelt er enkelt å felle sammen og tar liten plass. Når du først er i gang kan du også passe på å sy et strandteppe av reststoffer og klær, som du kan kose deg på i teltet eller som du kan sitte på når matkurven åpnes. Kanskje er du nå så inspirert at du i farten slenger sammen et par vanntette strandmadrasser også, eller dekorer et par store herlige badelaken. Alt dette finner du gratis syoppskrifter til på hjemmesiden vår.

gress grønt sommer blomster

Våre fantastiske maskiner

Vi har for øyeblikket kampanje på den minste i Skyline serien, Janome Skyline S3. En godt likt, prisverdig symaskin som passer hele familien. Den tilbyr både sykomfort og de sømmene du trenger til dine prosjekt. Til og med bokstaver følger med på kjøpet slik at du kan merke det du lager. Under juli har vi også tilbud på vår overlockmaskin Air Thread 2000D Pro. En overlockmaskin med brukervennlighet og styrke. Den trer seg nesten helt selv ved hjelp av innebygd lufttreding.

Sommeren er her – nyt den sammen med venner og familie på stranden, og koble av mellom slagene ved siden av symaskinen.

Vennlig hilsen,

Marie

Produkter fra prosjektet

Tomt på lager

Elektroniske

Skyline S3

13 995,00 kr

Overlock

AirThread 2000D

14 495,00 kr
(Visited 215 times, 1 visits today)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.