fbpx

Det første prosjektet i den fantastiske hagen

Å ha en skatt rett foran nesen

Du vet det gamle uttrykket at dersom man slutter å lete etter noe “så kommer det”? Det ligger jo noe i det der. Ikke bare i kjærligheten, men også i livet. Vi søker etter inspirasjon, glede, kanskje til og med lykke – men hvor ofte stopper vi faktisk opp og ser ordentlig på det vi har rett foran nesetippen?

I høst kjøpte samboeren min og jeg endelig hus. Vårt første hus! Det føles fortsatt uvirkelig å våkne hver morgen å kunne se ut over sjøen fra stuevinduet i stedet for hustakene inne i byen.

den helt fantastiske hagen som aldri sluttet å overraske..

Huset er et av de tre første som ble byggd på denne plassen, nærmere bestemt på 30-tallet. Det har fortsatt beholdt sin sjarm og smelter utrolig nok godt inn til tross for de nybygde, moderne villaene som hviler i bakgrunnen.

Det var faktisk ikke det søte huset som vi forelsket oss i først, men den helt fantastiske sjuutsikten og den helt magiske hagen som aldri sluttet å overraske oss. Med gamle eple-, plomme- og kirsebærtrær, bjørnebær- og nype busk og masse jordbær. I denne hagen har man hatt mange fine sommerdager – det er en ting som er sikkert!

Akkurat når vi trodde at det ikke kunne bli bedre så vi den – den robuste, men slitte hammocken som skjulte seg ved den store rhododendro-busken. Den mugg-liknende grønne fargen var flekkete og man kunne se litt rust her og der. Plankene var slitte og den savnet helt tak. Det var da jeg innså at jeg akkurat hadde funnet hagens kanskje største skatt.

Nedenfor ser du et herlig sommerbilde på hagen, en del av epletreet og jordbærene til venstre.

Før..

Etter!

Den store forvandlingen!

Etter å ha skrudd løs hele hammocken, pusset, malt og sydd en hel del sømmer, ser den idag helt ny ut, men under overflaten vet vi at dette gullkornet sikkert har stått i hagen siden 60-tallet. Kult eller hva?!

Hjertelig hilsen,

Matilda

syppskrift kommer snart
KJØP PRODUKTENE
(Visited 157 times, 1 visits today)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.