fbpx

Gammelt skjørt til omslagstopp

Jeg elsker å sy om gamle plagg. Det er noe med historien og nostalgien. Og eksklusiviteten i det å vite at jeg ikke får tak i det samme stoffet noe annet sted. Jeg leter ofte i bruktbutikker etter klær jeg kan sy om. Men det er noe helt spesielt å sy om de klærne man selv har minner knyttet til.

Dette skjørtet brukte mamma da jeg var liten. Etterhvert ble det lagt i en pappeske med klær som vi fikk lov til å kle oss ut i. Da vi ble eldre, og det å kle seg ut ikke var så kult lenger, havnet skjørtet i mine sysaker.

Først nå har jeg turt å gjøre noe med det. Det er takknemlig å sy om lange skjørt, for de har ofte mye stoff. Da står man mye friere til å lage helt nye plagg.

For eksempel en omslagsbluse med volanger og sløyfe på ryggen!

Do it yourself

Ingrid Vik Lysne

I Ingrid´s syrom

(Visited 1 893 times, 1 visits today)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.