fbpx

Inne- og utendørshobby

hest sommer sy diy livsstil

  Fra søm til hesteryggen

Sommeren er her (kanskje også skattepengene) og det er den perfekte tiden til å fortsette med ridehobbyen og tilbringe enda mer tid utendørs. Gjennom hele vinteren og begynnelsen på våren har jeg elsket å sette med ned med en kopp te hjemme og sy. Nå kan jeg endelig sette sammen mine to favoritthobbyer: Sy og riding!

Lag dine egne rideklær

Når du lager dine egne klær, spesielt til en aktivitet, er det viktig at du kan stole på kvaliteten på stingene. Når det kommer til rideklær elsker jeg ideen på klassisk monogram og broderi på blant annet skjortene og annet tilbehør.

Tilpass

Om du er en entusiastisk designer, kan du designe ditt eget broderimønster og enkelt føre det over til Skyline S9 med WiFi forbindelsen. Alle de eksisterende broderimønster er også enkle å føre over til maskinen. Med Janome sin app, designet for iPad, kan du også designe ditt eget design når du er på farten eller venter på at ridetimen skal begynne. Les mer om appen på vår hjemmeside.

Match med broderi

Denne vakre sjabrakken ble først quiltet og deretter broderte vi en hest. For at hest og rytter skal matche enda mer, broderte vi det samme mønstret på ridebuksene. Du kan også brodere navnet til hesten din på sjabrakken, og andre tilbehør slik at de skiller seg ut i stallen.

Funksjonelle klær

Alle som rir vet hvor fort klærne blir møkkete og slitt. Vi brukte mønster fra Svenska Mönster til å lage vakre, men også funksjonelle rideklær slik at vi alltid har et ekstra par liggende. Du kan også bruke disse mønstrene til å lage mer hverdagslige klær.

stall hest jenter sy rideklær

Bli inspirert og prøv månedens prosjekter

Under denne måneden vil vi vise fantastiske syprosjekter for hesteentusiasten. Vi vil lære deg hvordan du kan sy dine egne ridebukser, en klassisk ridetopp og en sjabrak.

hest sy diy ridetopp

Jeg håper du likte månedens livsstilsinnlegg!

Beste hilsener,

Tiina

(Visited 639 times, 1 visits today)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.