Hvem er vi?

Marit Flåten Johannessen

Ekspert innenfor symaskinsbroderi og nytenkende quilting. Detaljerte, mer avanserte prosjekter lages mer enn gjerne. Marit har gjort den berømte “Mosaikk-quilten” som inneholder mer enn 5 millioner broderte sting og som har fortryllet alle som har sett den.

Matilda Eivik

Nybegynner i sying med et stort interesse for mote og interiør. Liker redesign og er nysgjerrig på maskinbroderi.

Marie Eivik

Sydd siden hun var liten jente. Fant interesse for symaskinen for å forsørge første hesten og interesset utvikles siden til å bli sybutikk. Er siden 20 år tilbake ansatt hos Janome Skandinavia og er idag marketing sjef. Syr både enklere og mer avanserte prosjekter.

Om å spre skaperglede

Å la kreativiteten spire og få lov til å skape i sitt eget syrom er drømmen for de fleste av oss med en passion for sying. Å sy er en viktig del av våre liv. Det er dessuten bevist at sying er godt for helsen. Med håndarbeid kan du stresse ned og senke både blodtrykk og puls.

Vi på Janome Skandinavia er overbevist om at alle kan sy! Det spiller ingen rolle hvor gammel du er, eller hvem du er – alle som vil kan sy. Så lenge kreativiteten og inspirasjonen finnes der, vekkes også gløden for å ha lyst og for å kunne skape. Akkurat derfor er det så viktig for oss å prøve å spre skapergleden.

Så hva inspirerer deg? Kanskje er det en kjent mote designer, eller kanskje er det et forbilde som bestemor? Er det blader, bilder, musikk eller reiser som vekker den der gløden i deg? Uansett hva det er som inspirerer akkurat deg, så håper vi at vi kan hjelpe deg en bit på veien. Eller bare være noe å hvile øynene på en liten stund.

Den fortryllende quilten

Med over 5 millioner sting!

“To be creative is to let little pieces of your heart go & place them into each project you make”

Reis med stil

Skoposer med vakre broderier, passholder med smarte funksjoner & en fantastisk weekend-bag!

Sy til baby

Sy en body, en tipi eller hvorfor ikke et teppe til baby. Kun fantasien setter grenser.

Drømmen om et syrom

Kan bli til virkelighet! Kanskje syr du på kjøkkenbordet, i et hjørne i stuen eller kanskje er du så heldig at du har et helt eget syrom. Det viktigste er tross alt at du har en plass som inspirerer deg. La oss inspirere deg:

Inspirerende linker

B.Wear Svenska mönster Annette Philip Design

Det nyeste fra instagram

Gå på kurs hos oss

Noen ganger holder vi kurs. Er du interessert av broderi, men vet ikke hvor du skal starte? Kanskje ønsker du å øke dine kunskaper innenfor stingsettings programmet Digitizer, eller kanskje trenger du bare å komme igang med din nye symaskin.

Kurs 2018

Dersom det blir aktuellt med kurs i år, vil de bli listet nedenfor. Husk at din forhandler kan tilby kurs. Se en fullstendig liste over våre forhandlere nedenfor.

forhandlere

Gratis oppskrifter

Her finner du gratis sy oppskrifter. Alt i fra enklere til mer avanserte prosjekter. Lykke til!

Hva skjer hos oss akkurat nå?

Her kan du holde deg oppdatert på hva som skjer hos oss i fremtiden. Husk å meld deg på nyhetsbrevet vårt og å følge oss i sosiale medier for ikke å gå glipp av noe.