fbpx

Janome Digitizer MBX V5.5 – NYHET

Digitizer MBX V5.5 About Box

Vi har fått en oppgradering til Janome Digitizer MBX V5.5!
Les om noe av det som er nytt her.

Digitizer MBX V5.5

Vi har fått en helt ny funksjon for automatisk stingsetting fra foto, «Color PhotoStitch». Dette gir broderier med fellestrekk fra frihåndsbroderi, og vi vet at det er en etterlengtet sak!


Color_PhotoStitch

CorelDraw i ny, større og bedre utgave, «CorelDraw SE X8», er inkludert. Her finnes det blant annet en utvidet «trace»-funksjon som mange vil være glade for å se, og vi har fått en enda bedre konverteringsrutine til broderi.


CorelDraw X8 SE

Verktøyet for å lage applikasjoner er blitt både større og mer fleksibelt.

I tillegg kan du nå lagre filer i SVG-format, et filformat som brukes til de fleste skjæremaskiner. Dermed kan du lett skjære ut de bitene som trengs til applikasjoner.


Applique

«Manage Designs», broderibiblioteket vårt, er videreutviklet. Det er nå mulig å vise bilder, ikke bare broderier i biblioteket, samt å søke på og skrive ut broderier basert på en lang rekke parametere.


Manage Designs

Vi har fått nye fyllmønstre og mange nye fonter, deriblant flere beregnet på 3D-broderi med foam. Vi har fått flere flotte maler for monogrammer. I tillegg gir TrueType fonter (Windows-fonter) de nydeligste broderier. Se for eksempel på denne, her er “Janome” skrevet med TTF-fonten Algerian. Broderiet er overhodet ikke redigert!


Nye fonter

Verktøyet for konturer, «Create Offlines & Offsets», er utvidet. Det samme er bruksområdet for konturene. Dette gir mange nye muligheter for kreativ utfoldelse.


Memory Craft 500E broderiramme linstoff
Outlines and Offsets

Multi Hooping, dvs. verktøy for broderier med flere rammesettinger, er utvidet og utbedret. Digitizer MBX V5.5 plasserer rammene automatisk i et større broderi og viser deg deretter resultatet i form av tydelige bilder.


Multi Hooping

Det finnes enda flere spennende nyheter som skjuler seg i denne versjonen av Digitizer MBX. Du kan kjøpe Janome Digitizer MBX v5.5 her.

Hvis du finner noe annet spennende i Digitizer MBX V5.5, eller du bruker noe av det vi har sett på her, så blir vi veldig glade om du deler erfaringene på sosiale medier og tagger oss, @janomescandinavia.

Marit F. Johannessen

I Marits syrom

(Visited 1 403 times, 1 visits today)

One thought on “Janome Digitizer MBX V5.5 – NYHET

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.