fbpx

Viser 1–20 av 59 resultater

KvalitetsNÅLER

Å velge riktig type og tykkelse på symaskinsnålen kan være avgjørende for at prosjektet ditt skal bli så bra som mulig. En nål som er laget av beste kvalitet har lang nok livslengde til å vare et helt syprosjekt.

Uansett hvor avansert symaskinen du måtte ha er det viktig å velge riktig nål for beste mulig resultat. Det er også viktig å bytte nål ofte. En slitt nål gjør mer skade enn du kan tro. En skadet nål ødelegger fibrene, lager hoppesting og motvirker trådspenningen.

Organ nåler kommer i 55-120, hvor nålens nummer indikerer tykkelsen på nålen: lavt tall – tynn nål. En tynn nål anbefaldes for tynne stoffer og tykke nåler til tykkere stoffer. Janome anbefalder Organ Needles nåler til sine sy- og overlockmaskiner.

Les mer om Organ Needles her.

Nålguide


En nål for hver anledning

Les mer
Organ Universal 70, 5-pack

Universal

Universalnålen har en skarpt slipt nålspiss og brukes til søm i vevde stoffer som t.ex mocka, manchester, organsa, batist, lin, poplin, ylle og bomullsstoffer m.m Nålen går eksakt og rett igjennom stoffets tråder og lager den retteste av rettsømmer. Sy med sytråd av god kvalitet.

Organ Broderi 75-90, 5-pack

Broderi

Nålen har lengre og større nåløye med en spesiell helning mot griperen. Broderinålen forhindrer hoppesting og tillater brodering i alle retninger med ulike tykkelser på trådene. Forhindrer også at stoffet trekker seg sammen ved brodering.

Broderinålen er identisk med Blue Tip nålen.

Organ Metall 90-100, 5-pack

Metall

Metallnålen har et stort nåløye, dobbelt så langt og fire ganger bredere enn universalnålen. Dette minimerer at spesialbehandlede tråder ryker, slik som metalltråd. Fungerer både til søm og brodering. Senk med fordel hastigheten ved søm og brodering med metalltråd.

Organ Top Stitch 90, 5-pack

Top-stitch

Top Stitch nålen passer perfekt til å sy fyldige stikninger, knapphull og quiltesømmer med tykke eller doble tråder. Nåløyet og trådsporet på nålen er dobbelt så stort som på en universalnål. Spissen er skarp og lager en veldig jevn og rett rettsøm.

Organ Titanium 75-90, 5-pack

Titanium

Specialbehandlad med titanium nitride for å leve lenger. En sterk nål som stopper vibrasjon ved brodering og søm. En semiprofessional nål som brukes til tøffe tak ved både søm og brodering.

Organ Silke 55, 5-pack

Silke

Ekstra tynn ball point nål. Silkenålen er bra for søm i semsket, sateng, silke, bade og undertøystoffer. Nålen har et stort nåløye med et bredt trådspor i forhold til nåltykkelsen, konisk skaft som motvirker hoppesting og at tynne stoffer trekker seg sammen.

Organ Jersey SUK Ball Point 100, 5-pack

Jersey

Til vevde og elastiske stoffer som single jersey, fleece, bade og treningsstoff brukes jersey- nålen som har en kuleformet spiss. Den kuleformede spissen går lett igjennom stoffets tråder som forhindrer rakning av maskene. Sy med sytråd av god kvalitet.

Organ Broderi Anti-Glue 75, 5-pack

Broderi – anti glue

Nålen har gode egenskaper ved brodering på stoff som er festet med selvheftende spray, borrelås eller limpapir. Anti-Glow nålen reduserer risken for at spray og lim setter seg fast i nålens trådspor eller i nåløyet. Også trådbrudd og hoppesting minimeres. Nålen har lang livslengde.

Organ Microtex 60-70, 5-pack

 Microtex

Brukes til søm i mikrostoffer som er veldig tette, tynne og silkeaktige. Passer utmerket til silke. Microtex-nålens smale, tynne spiss skader ikke disse veldig tett vevde stofferne.

Organ Tvilling 2,0mm 70, 2-pack

Twin

Tvillingnålen består av to nåler som sitter fast i ett feste. 4 og 6 mm mellomrom passer fint til å falde opp klær. For dekorsøm, quilting og biser brukes den 2 mm brede tvillingnålen. Passer til vevde stoffer.

Organ Super Stretch HAx1SP 75-90, 5-pack

Super Stretch

Superstretch-nålen er tilpasset overlockens høye syhastighet og har en kuleformet spiss som tillater griperen å komme nær nålen for å lage perfekte sting.

Organ Combi Box, 10-pack

Kombi

De mest solgte nåltyper i en forpakning. Passer utmerket for deg som nettopp begynt å sy eller for deg som vil ha ekstra nåler hjemme.

Kombi Box inneholder totalt 10 nåler: Universalnåler 1/70, 2/80, 2/90, Jeansnåler 1/90, 1/100 og Stretchnåler 2/75, 1/90.

Organ ELx705 90, 5-pack

Over- och Coverlock

Ekstra stiv og sterk nål, tilpasset overlockens høye hastighet og med presisjon spesielt for tvillingfalder med coversøm maskiner.

Organ Skinn 90-100, 5-pack

skinn

Til søm i skinn, plast og vinyl finnes en spesialnål som har en kileformet spiss, designet som en knivegg for å skjære lagom store hull. Nålen går igjennom skinnet og tillater tråden å lage sting uten å skade materialet.

Organ Quiltning 75-90, 5-pack

Quilting

Nålen har en spesiell helning mot griperen for å forhindre hoppesting. Passer utmerket til quilting, men er også bra til lappeteknikk og knapphullssøm. Nålspissen er tynn og etterlater minimale nålhull i quilten, samt minsker motstanden ved quilting i tykke quilter.

Organ Tvilling Stretch 4,0mm 75, 1-pack

Twin stretch

Tvillingnålen består av to nåler som sitter på ett feste. 2,5 og 4 mm mellomrom passer fint til å falde opp klær i elastiske stoffer.

Organ Jeans 110, 5-pack

Jeans

Til kompakt vevde stoffer med hard yte som for eksempel jeans, voksduk, preparerte stoffer, flanell og skinnimitasjon med mere bruker du Jeansnålen. Nålen er ekstra sterk og bøyer seg ikke pga. den smale spissen, det stive nålskaftet og det smale nåløyet.

Organ Multi Box, 5-pack

Multi

Blandede nåler i en forpakning. Passer utmerket til deg som akkurat har begynt å sy eller til deg som vil bra reservenåler hjemme.

Multi Box inneholder totalt 5 nåler: Tvillingnål 2 mm 1/80, Universalnåler 1/80, 1/90, Jeansnåler 1/90 og Stretchnåler: 1/75

show blocks helper

INTERESSE

KUNNSKAP

MASKIN TYPE

Bruksområde

Farge

Filter

Finish

Tykkelse

Typ av maskin

Materiale

Størrelse

Stoff

Type