fbpx

Viser 1–20 av 1045 resultater

Kvalitetstråder

WonderFil Specialty Threads har økt trådens betydelse, fra å være et undervurdert
og ofte usynlig hjelpemiddel innom søm, til å gi tråd en status som spesialinstrument for din kreativitet. Borte er uttrykket ”en tråd for alle behov”.

Som sydame/mann vet du at trådens betydelse for et vellykket syresultat er avgjørende. Gjennom å bruke ulike tråder i ulike materialer åpner du for nye muligheter.

Våre tråder fra WonderFil finnes i en mengde ulike materialer, lengder og farger. Bomull, polyester, metall og rayon. Blanke, matte, glitrete, elastiske, stumme, tynne og tykke tråder. En felles faktor for alle våre tråder, er at de er unike, sterke og fantastisk vakre. Våre kunder forelsker seg i tråden så fort de har prøvd den.Våger du?

Vi anbefaler at du leser trådguiden nedenfor før du bestemmer deg for hvilken tråd du vil ha. Det finnes også trådkart du kan bestille, med riktige trådprøver. Du kan også laste ned gratis trådkart i papir under de ulike tråd-seriene i trådguiden. Bruk filteret nedenfor for å sortere trådene og trådkartene.

Fujix Fujix super elastiske tråd finnes i en rekke ulike farger og passer utmerket for søm av underklær, bad- og treningsklær. Det er en mjuk og behagelig tråd å ha mot huden og den holder seg elastisk og fin vask etter vask, og tross slitasje av plagget. Vår tråd fra Fujix finnes i en rekke ulike farger, samt også i glitrende kombinasjoner for et mer festlig resultat.


Trådguide


Rayon, bomull, polyester eller metall?

Rayon tråder

ACCENT™

Denne øyefangende og vakre 12 wt 2-ply rayon tråd er en tykkere tråd med en underbar glans, som gjør at den stikker ut når du vil at dine sømmer skal synes. Den gir dimensjon, tekstur og dyp til hvilket prosjekt som helst. Accent™ kan brukes til alle typer symaskiner.

Bruksområde:
Du kan med fordel bruke tråden til dekorasjon, hand- og maskinbroderi, male med tråden(frihåndsbrodering med maskin), Sashiko-sting, redwork, applikasjon og i griperne på Overlocken. Vi anbefaler DecoBob™ som undertråd.

Materiale: Rayon

Meter/rull: 400m

Farger: 40 ensfargede & 20 flerfargede flerfärgade

RAZZLE™

Razzle™ Razzle™ er en sterk 6-ply 100% rayon tråd. Trådens fine lyster og silkeaktige følelse gjør den til et utmerket valg for bobbinwork, hånd- og maskinbroderi, hekling, strikking og til å lage dusker og frynser. Razzle™ kan også brukes for å markere detaljene i dimensjonssting. Lysspillet på Razzle™ identifiserer stingdybden og skaper tekstureffekter på ull.

Bruksområde:
Bobbinwork, hånd- og maskinbroderi, hekle, strikke, til å lage dusker og frynser, og til dimensjonssting.

Materiale: Rayon

Meter/rull: 228m

Farger: 46

MIRAGE™

Mirage™ Mirage™ er en 30 wt rayon tråd med en vakker glas. Tilfeldig farget i ulike partier som innebærer at hver rull du plukker opp er helt unik. Tråden finnes i 40 ulike farger, de tilfeldige fargeendringene og kontrastene i tonene i den her tråden er perfekt for å legge til et naturlig flytende utseende til ditt neste prosjekt. Sterk med minimal elastikk.

Bruksområde:
Mirage™ Mirage™ er idealistisk for dekorasjon, hånd- og maskinbroderi, male med tråden (frihåndsbroderi med maskin) og applikasjon. Vi anbefaler DecoBob™ som undertråd.

Materiale: Rayon

Meter/rull: 800m

Farger: 40

SPLENDOR™

Denne 40 wt rayon tråd har en luksuriøs myk og silkeaktig finish som gir dine prosjekt en strålende glans og dybde. Splendor™ er en allsidig tråd som kan brukes til maskin- og håndbroderi, dekorasjon, male med tråd(frihåndsbroderi med maskin) og applikasjon. Den fungerer perfekt for brodering på klær, håndduker eller andre formål som ofte behøver å vaskes med vaskemaskin, ettersom tråden er fargebestandig. Prosjektene dine forblir fine lengre! Tråden er holdbar for brodering i høy hastighet(opp til 1000spm) med husholds- og longarm maskiner, så du får dine prosjekt ferdige enda raskere.

Bruksområde:
Til maskin- og håndbroderi, dekorasjon, male med tråd(frihåndsbroderi med maskin) og applisering.

Materiale: Rayon

Meter/rull: 1000m
Farger: 210

Metall tråder

SPOTLITE™

Gjør det mer festlig med denne lekre 40 wt metall og rayon tråden! En metalltråd med rayon base, som er myk, glider lett og er mindre utsatt for trådkutt. Spotlite™ er en lysende og dynamisk tråd som passer utmerket til alt fra maskinbroderi til dekorative sømmer og quilting. I motsetning til andre metalltråder som er utsatt for trådkutt, er Spotlite™ kvalitets konstruert for en jevn søm.Den er holdbar for en hastighet på opp til 800 spm på husholds- og broderimaskiner.

Bruksområde:
Alt fra maskinbroderi til dekorative sømmer og quilting.

Materiale: Metall med rayon base

Meter/rull: 1000m

Farger: 40

FARGEKART

DAZZLE™
Dazzle™ Dazzle™ er en robust 6-ply tråd som består av 100% rayon- og metallblanding. Tråden har et naturlig lyster med en silkesleken finish, som gjør den til et utmerket valg for bobbinwork, hånd- og maskinbroderi, hekle, strikke og lage dusker og frynser. På grunn av Dazzle’s™ lysreflekterte egenskaper og innslag av metall kan detaljene på for eksempel ullapplikasjoner forbedres med kontursting for ekstra glans.

Bruksområde:
Bobbinwork, hånd- og maskinbroderi, hekle, strikke, lage dusker og frynser.

Materiale: Metall- og rayon blanding

Meter/rull: 200m

Farger: 33

FARGEKART

SIZZLE™

Denne 4-ply rayon tråd er vevet med tre tråder i metall. Dette gir en veldig strukturert og intensiv glitrende yte. Til sammenligning med en bomullstråd, er Sizzle™ stivere med en grov yte som gir en «fresende» lyd når du drar fingrene over den. Dette er den ultimate tråden når du vil legge til mye tekstur, dimensjon eller iøynefallende sømmer til et prosjekt. Sizzle™ kan enkelt byttes ut med Razzle™ och Dazzle™ i de fleste applikasjoner.

Bruksområde:
Bobbinwork, håndbroderi, hekle, strikke og lage dusker og frynser.

Materiale: Rayon og metall

Meter/rull: 165m

Farger: 13

FARGEKART
Polyester tråder

INVISAFIL™

WonderFil´s WonderFil’s tynneste tråd, InvisaFil™, er en anmerkningsverdig silkelignende 100 wt, 2-ply polyester. Denne ultrafine, men overraskende sterke tråden har bomullslignende egenskaper og en aning stretch samtidig som den kjennes myk i hånden.InvisaFil™ skaper en flat søm, som smelter inn i stoffet, hvilket gjør den til det ultimate valget for søm i tynn organza og silke, applikasjon der stoffet eller strukturen skal vises, usynlig applikasjon, quilting «i grøften», stippling, trapunto, microbroderier, sy fast perler, kantsømmer eller når du ikke vil at dine sømmer skal synes. Bruk InvisaFil™ som undertråd ved applikasjon i tynne stoffer.

Bruksområde:
Søm i tynn organza og silke, applikasjon der stoffet eller strukturen skal vises, usynlig applikasjon, quilting «i grøften», stippling, trapunto, microbroderier, sy fast perler og til kantsømmer.

Materiale: polyester

Meter/rull: 2500m

Farger: 60

FARGEKART

POLYFAST™

Polyfast™ er en 40 wt polyester tråd med en strålende glans og utmerket styrke som er myk og glatt. Polyfast™ finnes i hele 210 farger – luksusproblem!

Bruksområde: 

Perfekt for maskinbroderi, inklusive digitalisert broderi på uteklær og hjemmeinnredning. Den er farget og fullført for å motstå mild blekning så du kan brodere den på alt fra håndduker og klær til dekorative putevar. Tråden gir et fantastisk skimmer ved bruk i gripere med overlocken.

Materiale: Polyester

Meter/rull: 1000m

Farger: 210

FARGEKART

DECOBOB™

Denne utrolige 80 wt 2-ply bomullspolyester tråden har en matt finish som har blitt behandlet for å fungere som bomull og for å eliminere stretch. Den er delikat, men veldig sterk. Denne lette tråde garanterer at sømmen blir mindre bulkete og designet blir mjukere. Grunntråden i ditt sortiment!

Bruksområde:

Søm av klær, knapphull, quilting av overkast, lappeteknikk da den ikke tøyer sømmen og til søm av interiør som puter, gardiner og duker. DecoBob™ er en ideal undertråd og finnes som ferdig-spolet undertrådspoler der man også selvklart kan gjenbruke spolene.

Materiale: polyester

Meter/rull: 2000m

Farger: 36

FARGEKART

OVERLOCKTRÅD (Designer™)

Designer™ er din pålitelige 40 wt polyester tråd som fungerer bra til allmenne syprosjekt eller når du skal sy klær. Designer™ er praktisk for daglig bruk, da den er sterk og fleksibel med en myk yte og mild glans. Denne premium sy- og overlocktråd er tenkt til motedesignere og profesjonelle klestilvirkere.

Bruksområde: Perfekt for overlockens høye hastighet.

Materiale: polyester

Meter/rull: 2500m

Farger: 10

FARGEKART

UNDERTRÅD FERDIG-SPOLEDE (Decobob™)

WonderFil’s ferdig-spolede spoler består av WonderFil’s 80 wt DecoBob™ tråd på en gjenbrukbar plastspole. Hvilket innebærer at det ikke finnes lim eller voks som holder den sammen (bra for maskinen din).DecoBob™ er en perfekt undertråd, da den minsker traslet. På den andre siden kan man av DecoBob™ også forvente seg styrke, allsidighet og pålitelighet.

Ferdig-spolede spoler er et fantastisk valg ettersom tråden er jevnt spolet på spolen, du kommer til å få mer støtte i alle dine sting, noe som er spesielt merkbart ved broderi. Spolene er også spolet mer kompakt en når du spoler dine egne spoler på en husholdsmaskin.

Meter/rull: 125m/spole og 1500m/pakke

Farger: 30

FARGEKART
Bomulls tråder

KONFETTI™

Konfetti™ er en 50 wt, 3-ply, dobbelbrent, mercerisert egyptisk bomull med en vakker myk og frisk finish. Fri fra alle former voks og belegninger som kan årsake rester som bygges opp i symaskinen. Denne lofrie tråden er et populært valg for quilting og longarming på grunn av den fantastiske kvaliteten. Konfetti™ passer utmerket for søm og brodering – en alt mulig tråd helt enkelt. Finnes i 60 herlige farger.

*Prosessen med å dobbelbrenne tråden, innebærer å brenne bort luddet to ganger som gir et mye mykere og renere resultat.

Bruksområde:

Quilting og longarming på grunn av den fantastiske kvaliteten, søm og broderi – en alt mulig tråd.

Materiale: bomull

Meter/rull: 1000m

Farger: 60

FARGEKART

SPAGETTI™

Leter du etter en fyldig og dramatisk tråd som drar til seg oppmerksomhet? Spagetti™ er en 12 wt egyptisk bomullstråd som er dobbelbrent og fri fra voks og belegninger som kan skade symaskinen. Denne lofrie tråden er idealistisk for quilting, stikninger og søm. Bruk DecoBob™ som undertråd og sy med moderat hastighet.

*Prosessen med å dobbelbrenne tråden, innebærer å brenne bort luddet to ganger som gir et mye mykere og renere resultat.

Bruksområde: 

Quilting, stikninger og søm.

Materiale: bomull

Meter/rull: 400m

Farger: 41

FARGEKART

TUTTI™

Tutti™ er en 50 wt 3-ply flerfarget egyptisk bomullstråd, dobbelbrent og mercerisert for å skape et mykt og friskt resultat. Fri fra voks og belegninger som kan skade symaskinen. Denne lofrie tråden er et populært valg for søm, quilting, brodering og stikning.

*Prosessen med å dobbelbrenne tråden, innebærer å brenne bort luddet to ganger som gir et mye mykere og renere resultat.

Bruksområde: 

Søm, quilting, brodering og stikninger.

Materiale: bomull

Meter/rull: 1000m

Farger: 50

FARGEKART

FRUITTI™

Fruitti™ er en 12 wt egyptisk bomullstråd med et fyldig og dramatisk utseende, som har blitt dobbelbrent for å skape en vakker, myk og frisk bomullstråd. Fri fra voks og belegninger som kan skade symaskinen, er den her lofrie tråden idealistisk for å vise fram dine sømmer og design. Det legger til mer farge til dine prosjekt. Tilgjengelig i 41 morsomme og lekfulle, flerfargede ruller.

*Prosessen med å dobbelbrenne tråden, innebærer å brenne bort luddet to ganger som gir et mye mykere og renere resultat.

Bruksområde:

For å vise frem dine sømmer og design, og legger til mer farge til dine prosjekt.

Materiale: bomull

Meter/rull: 400m

Farger: 41

FARGEKART

show blocks helper

INTERESSE

KUNNSKAP

MASKIN TYPE

Bruksområde

Farge

Filter

Finish

Tykkelse

Typ av maskin

Materiale

Størrelse

Stoff

Type