fbpx

Viser 1–20 av 753 resultater

Kvalitetstråder

WonderFil Specialty Threads har økt trådens betydelse, fra å være et undervurdert
og ofte usynlig hjelpemiddel innom søm, til å gi tråd en status som spesialinstrument for din kreativitet. Borte er uttrykket ”en tråd for alle behov”.

Som sydame/mann vet du at trådens betydelse for et vellykket syresultat er avgjørende. Gjennom å bruke ulike tråder i ulike materialer åpner du for nye muligheter.

Våre tråder fra WonderFil finnes i en mengde ulike materialer, lengder og farger. Bomull, polyester, metall og rayon. Blanke, matte, glitrete, elastiske, stumme, tynne og tykke tråder. En felles faktor for alle våre tråder, er at de er unike, sterke og fantastisk vakre. Våre kunder forelsker seg i tråden så fort de har prøvd den.Våger du?

Vi anbefaler at du leser trådguiden før du bestemmer deg for hvilken tråd du vil ha. Det finnes også trådkart du kan bestille, med riktige trådprøver. Du kan også laste ned gratis trådkart i papir under de ulike tråd-seriene i trådguiden. Bruk filteret nedenfor for å sortere trådene og trådkartene.

Fujix Fujix super elastiske tråd finnes i en rekke ulike farger og passer utmerket for søm av underklær, bad- og treningsklær. Det er en mjuk og behagelig tråd å ha mot huden og den holder seg elastisk og fin vask etter vask, og tross slitasje av plagget. Vår tråd fra Fujix finnes i en rekke ulike farger, samt også i glitrende kombinasjoner for et mer festlig resultat.

show blocks helper

INTERESSE

KUNNSKAP

MASKIN TYPE

Bruksområde

Farge

Filter

Finish

Tykkelse

Typ av maskin

Materiale

Størrelse

Stoff

Type