fbpx

Legg opp en kjole

Jeg fikk lov å lete gjennom mammas gamle klær i sommer på jakt etter plagg jeg kunne tenke meg å gå med. Blant klærne hennes fant jeg denne fantastiske olakjolen. Jeg likte den utrolig godt, bortsett fra at jeg syns den var litt for lang.

 

Jeg bestemte meg for å legge den opp ca 10 cm.
Det er utrolig enkelt å legge opp plagg. Spesielt hvis stoffet er greit å jobbe med.

Det er flere måter å gjøre det på. Du kan for eksempel overlocke den nederste kanten, brette den inn, presse og sy en stikning. Måten jeg la opp denne kjolen var ved å brette dobbel kant nederst, presse med strykejern og sy to stikninger langs bretten. Det var slik kjolen var sydd fra før og dermed matchet den nye avslutningen resten av kjolen.

Det er så mye bedre å gjøre små endringer på plagg enn å kaste dem. I tillegg føles det ganske nice å gå med et plagg mamma pleide å bruke.

 

Ingrid Bergtun

I Ingrid´s syrom

(Visited 4 265 times, 1 visits today)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.