fbpx

Mai er her

mai sommer blomster livsstil

  Flagrende gardiner og blomster i håret

Mai er her og vi kan endelig nyte morgenkaffen ute på trappa og samles i parken med familie og venner under varme sommerkvelder. Det frister mer og mer å ta litt ekstra godt vare på hagen og terrassen, og man kjenner kanskje også et behov for å ta litt mer vare på sin egen kropp og sjel. Ansiktsmasker, pedikyr og manikyr – ja takk gjerne!

Hjemmespa


Det finnes mange gode produkter du kan kjøpe for kropp og sjel, men hvorfor ikke lage noe selv. Det er også en fin presang å gi bort om du skal på en sommerfest eller lignende. Jeg googlet meg litt frem og fant en veldig enkel oppskrift på hjemmelaget badesalt. Anbefaler på det sterkeste å teste denne. Kroppen blir ren og myk, og neglene blir klare for å pyntes med neglelakk i en sommerlig farge. Se oppskriften nedenfor.

Romantiske loppemarked


I tillegg til være kreativ med det som allerede finnes i hjemmet elsker jeg å besøke alle romantiske loppemarkeder som dukker opp under våren og sommeren. For meg har tingene jeg kjøper brukt mye mer sjarm, enn om man kjøper nytt. Hva med å kjøpe et vintage badekar? Det gir en sjarm og jeg synes det tar seg perfekt ut i hagen. Barn kan bade i det, man kanskje får plass til å legge seg i det selv også? Fyll det med litt lunkent vann blandet med badesalt, ta med deg din favoritt bok og fyll et glass med litt oppfriskende sommerdrikk. Hva kan være mer avslappende enn det? En god måte å gjøre kveldsbadet til barna mer morsomt på er det også.

badesalt hjemmelaget spa utespa

Nyt tilværelsen


Jeg slår er slag for nedtrapping i mai. Steng deg bort fra den stressende hverdagen, dra til sommerhytta og nyt stillheten. Lukk øynene dine, slipp skuldrene, og ta kontakt med pusten som går inn og ut av kroppen. Sitt helt stille å nyt sola, gå en tur eller gjør mer håndarbeid. Det er så lite som skal til for å stresse ned og nyte livet her og nå.

“Velkommen, kjære sommer

Som jeg har ventet på deg

Nå skal jeg finne meg en hengekøye i skyggen

Lese bok og bare kose meg”

 

(https://tekstforslag.com)

Denne måneden vil vi vise deg ulike prosjekter som er perfekt for denne herlige tiden på året. Følg med hele måneden, og vi vil by på syoppskrifter på en vakker kimono, dekorasjon av badehåndkle, gardiner og til og med litt tips til hvordan du kan få et gammelt og slitt vindu til å bli fint igjen.

Ha en herlig mai,

Ragna

Produkter fra prosjektet

Overlock

MyLock 644D

7 495,00 kr
Tomt på lager
5 795,00 kr

Mekaniske

Hild 525 S

5 995,00 kr

Elektroniske

Skyline S3

13 995,00 kr

Elektroniske

Skyline S5

16 995,00 kr
(Visited 443 times, 1 visits today)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.