Sakser og skjæreutstyr

Skredderi

Syr du profesjonelt eller er du en av dem, som alltid har en ny egen design på gang. Da finner du ikke noe bedre enn KAI PRO-serien. Du føler kvaliteten med en gang du tar i saksen, følelsen av hvor saksen ligger i hånden. Til og med mest kraftige materialer som om du skjærer i smør. Saksen finnes i mange ulike størrelser, for at du skal finne den saksen som passer akkurat deg og dine behov. 
 
Lappeteknikk 
Til de vakre og på millimeteren nøyaktige lappeteknikk-arbeid, er presisjon en nødvendighet for å oppnå et bra resultat. Stoffbitene skal være nøyaktig kuttet opp og til de ulike teknikkene hvor like linjer er det essensielle. KAI rullkniv skjærer nøyaktige, rette linjer i alle typer av stoffer og i flere lag. Med det rette bladet og gjennom å bruke linjal og matte, så er plutselig forberedelsen av materialen klar på under halve tiden. 
 
Konfeksjon 
Dersom du syr ofte eller en gang iblandt og ønsker deg en saks som klipper like bra hver gang du tar fram saksen. Da anbefaler vi deg stoff- og skreddersaksen. Saksen har lange blad som lett klipper til de store arbeid.