fbpx

Sy en xxl tote-bag

Sy rosa xxxl tote-bag

Her finner du syoppskrift på en xxl tote-bag, laget av Ingrid Vik Lysne.

Tote-bagen er like genial som den er enkel å lage. Den kan romme både smått og stort, og kan brettes sammen og puttes i lomma, sekken eller veska slik at den er klar til neste handletur.

Jeg har laget oppskrift på å sy tote-bag, den finner du her.

Jeg har sydd flere tote-bager av gamle gardiner, duker og stoffrester. Jeg bruker dem til sysaker, strikketøy, handling, på reise og som veske. Tote-bagene gjør at jeg bruker færre plastposer enn før, som igjen er et fint miljøtiltak i hverdagen 🙂

Tross samlingen min med tote-bags til ulike formål, har jeg savnet en skikkelig stor en. En jeg kan slenge sengetøy og yttertøy i når jeg skal på hyttetur. Og som har plass til sysaker, bøker og en ekstra genser. Derfor oppskalerte jeg oppskriften min og sydde en XXL tote-bag av kjøkkengardinene vi hadde da jeg var liten.

Tote-bag oppskrift

Hvis du vil sy lik – følg oppskriften min, men bytt ut målene med 110×65 cm. LYKKE TIL 🙂

Ingrid Vik Lysne

Lyst på fler syoppskrifter? Les mer på bloggen til Ingrid: Ingridviklysne

I Ingrid´s syrom

(Visited 10 038 times, 1 visits today)

One thought on “Sy en xxl tote-bag

  1. Anna Lisa says:

    Takk for tips! Jeg lagde min egen og bruker den hver dag til alt fra å få med alle klesskift til barna og handle på butikken 🙂 Veldig glad i den

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.