fbpx

Sy et postkort

hjemmelaget postkort hjerter do it your self

Sy postkort

Sy et postkort og send en personlig hilsen til noen du er glad i. Det er enkelt, billig og ikke minst veldig godt likt. Samle sammen alle dine stoffrester, bånd, knapper og paljetter. Bruk din kreativitet og skap en unik hilsen med vakre stoffbiter, applikasjoner, sømmer og bånd.

Materialer og tilbehør

Olfa linjal 60 cm

Kai sysaks

Bomullsstoff i blandede farger

Stabilisering vliesofix

tråder skjærematte stoffhjerter stoffrester postkort

01| Press

Press vliesofix på baksiden av postkortets bakgrunnsstoff. Ta bort beskyttelsespapiret og press fast bakgrunnsstoffet på postkort stabiliseringen. Tegn applikasjoner på vliesofixpapiret. Press fast vliesofixen på applikasjonsstoffets bakside.

02| Skjær ut

Skjær til postkortet 10 x 15 cm og klipp ut applikasjonen/applikasjonene som du har tegnet. Jeg bruker skjærematte, linjal og rullekniv til postkortene og den lille sysaksen 5,5”passerutmerket til å klippe ut applikasjonene. Ta bort beskyttelsespapiret på baksiden av applikasjonen og press fast på postkortets bakside.

stoffrester stoffbiter postkort
applikasjon hjerter postkort stoff symaskin

03| sy fast applikasjonen

Velg rettsøm, stinglengde 2,4 og sy rundt applikasjonen en liten bit inn på applikasjonsstoffet. Bruk låsesting og trådklipperen.

04| monter

Plasser tynn kartong i samme størrelse som postkortet på baksiden av postkortet. Velg sikksakk, stinglengde 0,5 og stingbredde 3,5. Fra rettsiden, sy en tett sikksakksøm rundt hele kortet. Sy slik at halve sikksakkbredden syr på postkortet og halve sikksakkbredden utenfor postkortet. Fest med lasesting og klipp med trådklipperen.

symaskin sy kant på postkortet stoff

Send din hilsen!

Jeg håper du likte sybeskrivelsen. Om du legger ut et bilde på instagram blir vi veldig glad om du vil tagge oss med #janomescandinavia #minjanome

Hilsen,

Marie

Produkter fra prosjektet

(Visited 325 times, 1 visits today)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.