Uansett om du ønsker deg en enkel eller avansert symaskin kan du finne din drømmemaskin hos oss

Janomes utviklingsavdeling i Tokyo arbeider kontinuerlig med å utvikle symaskinene og i grunnlaget for produktet du velger idag ligger mer enn 90 års produkt erfaring. Holdbarhet og brukervennlighet er to nøkkelord for utviklingsavdelingen hos verdens største symaskin produsent. 


Mekaniske Symaskiner
Det perfekte valget for små endringer og den som vil sy litt mer, men ønsker en mekanisk betjening. Sterke og velutrustede symaskiner for hjem, reise eller kursbruk. Janome Easy Jeans - verdens mest solgte symaskin, regnes inn i denne kategorien.

Elektroniske Symaskiner
Elektronisk styrte symaskiner gir deg presisjon og avanserte egenskaper som gjør deg mer produktiv i din sying og quilting. Valgmulighetene er mange, fra Janome Memory Craft 8900QCP, som nærmest har ubegrensede sy- og redigeringsmuligheter, til Janome Decor Computer 2030, som er en liten og lett symaskin, enkel å ta med seg til hytten eller på kurs.

Broderimaskiner
Bli kreativ i broderiets spennende verden med Janomes elektroniske broderimaskiner. Det er over 20 år siden vi lanserte vår første kombinerte sy- og broderimaskin - Memory Craft 8000. Du kan velge mellom vår utrolige Memory Craft 15000 eller Memory Craft 9900, som begge er kompakte symaskiner med innebygget broderienhet. Idag kan du også velge rene broderimaskiner til husholdningsbruk til eksempel Janome Memory Craft 500E og til deg som broderer mye blir valget MB7 med 7 nåler. Med alle våre broderimaskiner får du den brukervennligheten og sømkvaliteten som Janome er kjent for. Velg mellom forhåndsprogrammerte broderier eller skap dine egne.

PRO Symaskiner
Janomes PRO symaskiner er for deg som syr ofte. Industrikvalitet, styrke og høy hastighet er stikkord for disse symaskinene. Symaskinene passer like godt for småbedriftene, som til hjemmebruk og kursvirksomhet.

Overlock maskiner
Overlockmaskiner for den profesjonelle syer. Janome overlockmaskiner gjør det enkelt å sy i elastiske og strikkede stoffer. Maskinene er enkle å tre og justere. Velg den raske mekaniske overlockmaskinen My Lock 644D.

Trygghetsgaranti inngår i kjøpet 
En Jarome symaskin er alltid et sikkert valg. Du kommer til å glede deg over den gedigne kvaliteten, elegante designet, og de mange brukervennlige mulighetene i mange år fremover. Janome gir deg hele 5 års fullgaranti. Janome dekker både kostnaden for deler og arbeid ved fabrikasjonsfeil. Janome garantien i 5 år er et kostnadsfritt tillegg til kjøpsloven. Kjøpsloven gir deg lovbestemt reklamasjonsrett i 3 år.


Populære: