fbpx

Veskestropp på 1-2-3

I sommer fikk jeg en toalettmappe i gave fra en venninne. Gjennomsiktig med jordbær på. Jeg syntes den var alt for kul til bare å ligge i en koffert med tannbørste og deo oppi. Derfor gikk jeg i sysakene mine, fant et rødt bånd og to metallringer.

Jeg irriterer meg ofte over hvor mye sy-stæsj jeg samler på. Bånd, ringer, perler og stoffrester spiser opp mer og mer av skapplassen min. Men de gangene jeg får en idé, og finner akkurat det jeg trenger bakerst i skapet, – da er jeg en lykkelig samler.

Denne gangen var ideen å lage en stropp til toalettmappen, sånn at jeg kunne bruke den som veske. Metallringene sydde jeg fast for hånd – en på hver side av toalettmappen. Med matchende rød tråd, sydde jeg mange ganger rundt metallringen og gjennom stoffet. Hver metallring fikk to festepunkter – slik at de skal tåle vekten av lommebok, mobil og nøkler Gjennom metallringene tredde jeg et bredt, rødt bånd og sydde endene pent sammen.

Voilà! En jordbærveske som får være med på eventyr, i stedet for å ligge hjemme og vente på neste tannpuss!

Ingrid Vik Lysne

I Ingrid´s syrom

Tomt på lager
79,00 kr
25,00 kr
(Visited 1 175 times, 1 visits today)

One thought on “Veskestropp på 1-2-3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.